homepgae_biomedbooster tarieven_fix links_fix contact_fix fix

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Ivy Ronda (1971), gehuwd, moeder van twee jongens en erkend en gediplomeerd kindercoach en kinder- en jeugdtherapeut. Al meer dan 13 jaar werk ik met veel plezier en toewijding met jongeren binnen het middelbaar beroepsonderwijs. Ik ben daarbinnen niet alleen werkzaam als docent economie, maar ook als mentor en traject- en stagebegeleider. In die rol werk ik één op één met jongeren en vandaaruit heb ik ook gemerkt dat mijn passie niet alleen ligt bij het klassikaal werken met een groep jongeren, maar met name ook in de individuele begeleiding.


Tijdens die persoonlijke contactmomenten heb ik ervaren dat kinderen en jongeren steeds vaker vastlopen op sociaal-emotioneel gebied. Binnen het onderwijssysteem zijn er dan helaas slechts beperkte mogelijkheden om hulp te bieden. Dat was voor mij een belangrijke drijfveer om de studie kinder- en jeugdtherapie te gaan volgen en vervolgens praktijk Fix! te beginnen. Elk kind is uniek en zijn/haar probleem vraagt dus ook om een persoonlijke, unieke aanpak. Ik haal er altijd veel inspiratie en vreugde uit om samen met het kind de juiste weg te vinden om het probleem op te lossen.


Ik heb daarnaast ook jarenlang verschillende cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Ik volg nog steeds workshops en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
 

Ik wil graag het beste uit de kinderen/jongeren halen. Daarbij vind ik het heel belangrijk ze te leren zien waar hun krachten liggen. Uitgaan van hun mogelijkheden en niet van hun huidige onmogelijkheden. Binnen een kort en overzichtelijk traject zorgen dat ze er weer met vertrouwen en enthousiasme zelf tegenaan kunnen gaan; daarvoor staat praktijk Fix!


Er is geen probleem dat niet te “fixen” valt, je moet alleen de juiste weg naar de oplossing zien te vinden. Daarvoor kun je terecht bij mij!

 
kinderen 4-12 jaarjongeren 12 jaar en ouderbrugklastrainingcoachingE-coaching